Marius Tucă Show a vorbit luni 11 ianuarie, de la ora 19, la Aleph News, cu profesorul Valentin Stan.

El s-a declarat nemulțumit de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu și modalitatea prin care acesta a gestionat răspândirea noii tulpini.

Valentin Stan: „Ce a facut ăsta? Ți-a explodat Giurgiu de Covid, tulpina nouă. Ce faci? Faci galerie la DSP? Trebuie luate niște măsuri cu privire la ce s-a întâmplat la Giurgiu. Guvernul de coaliție păstorit de Iohannis, pe care îi cheamă la iesle, în sensul că vin călare, figurativ, Harap Alb. Care Minister, care Guvern? Sănătatea depinde de noi.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Totuși, decizia Guvernului de a cumpăra baterii de coastă într-o perioadă de criză sanitară nu i-a scăpat lui Valentin Stan. Au fost cheltuiți 200 de milioane de euro pe armament, într-o țară în care nu avem infrastructură

„200 de milioane de euro acum, baterii de coastă ca să ne apărăm de ruși. Țara asta are nevoie de baterii de coastă, nu de sănătate, nu de învățământ, de pensii. Sunt bune să îl țină pe Trump președinte. Umbla puțin la constituție ca Vladimir Putin, și mai avea și el două mandate”, a adăugat Valentin Stan.