„Marius Tucă Show”, 11 noiembrie 2021. Invitați: Magda Catone, Gabriel Diaconu și Cornel Nistorescu

Marius Tucă Show a fost joi seara , la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitați au fost actrița Magda Catone, medicul psihiatru Gabriel Diaconu și jurnalistul Cornel Nistorescu.

Magda Catone a vorbit, joi seară, la Marius Tucă despre eforturile, provocările, dar și bucuria organizării Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu”, în perioada 18-21 noiembrie 2021. Un omagiu adus actorului, dar și omului, căruia i-a stat alături 30 de ani. Șerban Ionescu, un actor prea împovărat de har şi dăruire, căruia mai toți colegii îi spuneau cu dragoste „Pelicanul”, s-a stins din viață pe 21 noiembrie 2012.

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a făcut la Marius Tucă o analiză pertinentă a furiei din noi pe care încercăm să o domesticim, dar și care sunt șansele de recuperare a unei Românii aflate într-o beznă a fricii, a neputinței și a ignoranței.

Jurnalistul Cornel Nistorescu a răspuns la o întrebare care sfidează orice urmă de bun simț din partea celor care ne conduc: ce fac politicienii când al patrulea spital Covid arde la propriu? – Negociază funcții. Până când? Și cât îi mai lăsăm? La Aleph News și pe alephnews.ro: ,,Să vă spun ceva: vă iubesc!” (Ștefan Iordache)