Astăzi – o scriitoare serioasă și un copil de nota 10, Carina Hojda, și un publicist care nu mai are nevoie de prezentare – Ion Cristoiu.

În prima zi de școală, ți-o prezentăm pe Carina – un copil dintr-ăia perseverenți și buni. La 15 ani, și-a publicat deja a doua carte. Ține cont de faptul că prima ei carte („Ana și talismanul secretelor”) a scris-o la 11 ani și a avut un succes atât de mare, încât cititorii i-au cerut o continuare! Așa a apărut “Ana și blestemul insulei fermecate”. Carina e un mix amețitor de copilărie și maturitate, pe care te invităm să-l descoperi diseară, la Marius Tucă Show.

Despre “prostocrație” (am citat din “Marele Jack”) și despre servilism în lumea politică de la noi, despre problema “Afganistan” și despre criza de identitate a americanilor, despre toate evenimentele la zi în țară și în afara ei vorbește azi Ion Cristoiu cu Marius Tucă, în cel mai urmărit show de televiziune de la noi, „Marius Tucă Show”.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Pentru că „lumea toată încăpea în ghiozdanul prins în spate / Și în mintea mea zâmbetul mamei era singurul meu gând” (M. Tucă).