Părintele Constantin Necula a spus, în emisiune, că „oamenii merg spre bine, lucrurile sunt statice”.

E ispita momentului, a trecut în politică, atitudine lipsită de scrupule în etica comunicarii, e o gravă lipsă de comunicare între cei care ne conduc și noi cei care trebuie să fim conduși. Rar m-am simtit așa de răcorit ca de predica lui Teofan, smerenie și bun simț, unii s-au luat de el că a citat din Trump, daca Trump spune un adevăr, orice de bine l-ar rosti, nu e un adevăr în urechea unora. Nu m-am rușinat ca sunt preot în situația asta”, a spus părintele.

Părintele Necula a adăugat că îl „deranjează modul în care umilim acest popor”.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Aroganța, sictirul cu care trateaza poporul român, câteva strigăte nu aveau ce căuta azi în fata Catederalei, mulți din cei prezenți acolo sunt cei cu problemele lor, care sunt peste tot. României îi lipsește o viziune unitară, cu noi cei vii cum rămâne, cu sutele de bolnavi de cancer, cu învățătorii și profesorii. Copiii nu mai sunt bucuroși la școală, nu se mai aude motorul acela de bucurie. Cred că suntem datori ca popor sa fim f atenți. Cred că manifestarea grijii pt oameni sa fi fost motivul”, a mai spus el.

Medicul Vasile Astărăstoae a punctat că a fost la pelerinaj pentru că nu putea lipsi de la acest eveniment religios, mai ales că are buletin de Iași.

„Nu suport minciuna si trebuie sa reactionez, nu am obosit, ci am devenit mai nervos, mam saturat sa-mi dea lectii cei care nu au diploma de liceu. Ar trebui sa aiba un grup de lucru care sa urmareasca ce s-a descoperit in stiinta cu privire la aceasta pandemie. Argumentul adus a fost nu ca se aduna mare masa de oameni, eu ii cunosc pe cei de la putere, daca ar avea sentimente de compasiune nu ar proceda cum procedeaza acum, ca bage frica in oameni”, a subliniat medicul.