„Marius Tucă Show”, 16 septembrie 2021. Invitați: Marcela Feraru și Marian Munteanu

Invitații lui Marius Tucă sunt Marcela Feraru, jurnalist Aleph News, și Marian Munteanu, liderul manifestanților din Piața Universității, la începutul anilor ’90.

Franța ocupă o poziție importantă în Europa și participă activ la toate politicile Uniunii Europene, în toate domeniile de acțiune publică. Este și se vrea un motor un constructului european, prin urmare, relațiile sale cu celelalte țări (și mai ales cu Germania) prezintă un interes central. Marcela Feraru, invitata lui Marius Tucă din prima parte a emisiunii, e corespondent Aleph News în Franța și-ți spune tot ce trebuie să știi despre temele cele mai importante de pe agenda zilei, de la cum arată pandemia în Hexagon la certificatul verde și campania de vaccinare.

A reușit să mobilizeze o mulțime enormă de oameni într-o eră în care nu exista nici telefon mobil, nici Facebook, nici alte platforme online, ci printr-un sistem de curieri. Marian Munteanu este liderul incontestabil al “golanilor” din Piața Universității. Azi, însă, e un cetățean simplu. Vine în partea a doua la “Marius Tucă Show”.

“Cred că e cineva acolo, sus, care se uită la noi. Din păcate, cred că e Guvernul” (Woody Allen).