„Marius Tucă Show”, 18 octombrie 2021. Invitați: Liviu Dragnea și Ion Cristoiu

Liviu Dragnea a venit la Aleph News, pentru a sta față-n față cu Marius Tucă și Ion Cristoiu.

Cum se vede Cîțu de la nivelul lui Liviu Dragnea și ce așteptări are fostul lider PSD de la clasa politică actuală?

Are Cioloș stofă de premier al unei țări sufocate de criza medicală? Ce ar face el dac-ar fi la o adică? Care este miza partidului înființat de Dragnea?

Dar, mai presus de orice, cui i-e frică de Liviu Dragnea? Liviu Dragnea a răspuns întrebărilor lui Marius Tucă și ale lui Ion Cristoiu.

„Nici nu pot să fac o analiza a noului PSD. Au negat tot ce a fost înainte de actuala conducere. PSD este de mult timp în jocul lui Iohannis. Eu vă citesc și nu sunt foarte de acord cu ultimul editorial în care ați spus că Iohannis nu are un plan. Ba are un plan și PSD este în el. Ei au fost parte din acest joc atunci când au bătut palma cu Iohannis și Cîțu amânând moțiunea în septembrie. După care au depus moțiunea de cenzură. Ca și partid de opoziție serios, în momentul în care dai un Guvern jos, îl dai pentru că nu e bun, nu îl dai apoi prima reacție a PSD este că nu știe ce va face. Preiei guvernarea pe această perioadă grea. Nu poți în politică să mergi doar pe lucruri care iți aduc un câștig electoral și politic.”, spune Liviu Dragnea.

Fostul președinte PSD a spus și planul pe care îl are Klaus Iohannis.

„Iohannis a vrut 2 lucruri importante: ca PNL să fie controlat de el 100%, cu Ludovic Orban nu putea să facă lucrul acesta și al doilea obiectiv, omul care face propunerile pentru șefii parchetelor să fie omul lui.”, spune Liviu Dragnea.