Marius Tucă Show, 2 septembrie 2021. Invitați: Alexandru Petricean, părintele Constantin Necula și George Simion

Marius Tucă Show a fost în această seară, la ora 19:00, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi au fost Alexandru Petricean, zis și D’Artagnan, chef la propriul restaurant, Părintele Constantin Necula și liderul AUR, George Simion.

Îndrăgostit de mic de gastronomie, Alexandru Petricean unește gusturile vechi românești, ale copilăriei, cu prezentul și viitorul în rețete creative la propriul restaurant. Pledează pentru mâncărurile românești în defavoarea tuturor celorlalte, se aventurează să gătească prin locuri de poveste din țara noastră rețete tradiționale. A venit la Marius Tucă Show să scoată în evidență bunătățile românești din bucătărie.

Toamnă, școală, valuri. Cum suntem acum post-vacanțe, cum ne pregătim de ce urmează? Părintele Constantin Necula, prietenul nostru, ne-a adus o undă de energie pozitivă, ne-a dat încredere că vom trece peste tot răul.

USR a întors armele, s-a dat cu dușmanul, ca să îl dea jos pe Cîțu? Minus USR-PLUS la guvernare? George Simion a făcut azi live pe facebook, în timp ce se plimba cu moțiunea în mână pe la conferințele de presă ale PSD și USR-PLUS. Alianță între progresiști și naționaliști? Am văzut în această seară, doar la Marius Tucă Show, #maimultdecâtunshow.