• Marius Tucă i-a avut invitați în emisiunea „Marius Tucă Show” pe Ioan Aurel Pop și pe Alexandra Paven.
  • Ioan Aurel Pop este președintele Academiei Române.
  • Alexandra Paven este creator de esențe.

Invitații lui Marius Tucă la emisiunea „Marius Tucă Show” au fost Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, și Alexandra Paven, creator de esențe.

E o vreme ciudată. E vremea în care oameni cu competențe intelectuale discutabile pun, cu de la sine putere, semnul interzis pe opere de artă, de literatură, de muzică, pe persoane și personalități de creație a căror valoare, indiferent de opinia lor, a fost și este indiscutabilă.

Trăim în vremea în care lui Beethoven și lui Shakespeare li se dau „cancel” în virtutea unor criterii arbitrare, sublimate într-o mediocritate evidentă.

Recomandări

PRIETEN, ÎNAINTE DE ORICE
„HAM” NEVOIE DE STĂPAN
YAEL CÂȘTIGĂ A.N.
SABRINA CARPENTER CÂNTĂ ÎN EUROPA
BYE, BYE, BIDEN?
TERREL DAVIDS E ARESTAT PE NEDREPT

„Proștii da’ mulții” realiniază standardele culturale într-o manieră care pretinde dreptate dar e analfabetism, incultură, neputință intelectuală. Ioan Aurel Pop a vorbit de multe ori despre aceste criterii care, sub pretextul unei justiții imbecile, dărâmă tot ce-i iese în cale. A venit la Marius Tucă, pentru o discuție pe tema oportunității acestui „cancel culture”.

Esențele tari se creează dintr-o alchimie care are la bază senzația ultimă. A mirosi înseamnă a defini, a identifica. Mirosul stă într-o excesivitate atât de subtilă, încât e greu să o delimitezi.

De unde începe prea-multul? Cât este prea-puținul? Un parfum e o poveste. Care este povestea din spatele esenței? Cât este chimie și cât este inspirație? Alexandra Paven, creator de esențe, a venit la Marius Tucă și ți-a spus aproape totul despre semiotica parfumului.