„Marius Tucă Show”, 21 ianuarie 2021. Invitați: Adrian Marinescu și Călin Georgescu

Ediția Marius Tucă Show de joi, 21 ianuarie, i-a adus la Aleph News pe medicul Adrian Marinescu și pe Călin Georgescu, propunerea AUR pentru funcția de prim-ministru.  

Medicul Adrian Marinescu a vorbit despre plusurile și minusurile campaniei de vaccinare, dar și despre motivul pentru care persoanele care avut deja COVID-19 ar trebui totuși să se vaccineze.

„Imunitatea este de scurtă durataă. Riscul de reinfectare există. Lucrul acesta s-a și văzut. Când ne vaccinăm ne gândim și la oamenii de lângă noi. Dacă nu mă vaccinez și mă reinfectez le transmit și celorlalți”, a spus medicul, la „Marius Tucă Show”.

Fără să fie membru AUR, Călin Georgescu a fost propus de această formațiune pentru funcția de premier pentru viziunea sa asupra României. O viziune pe care partidul condus de George Simion și Claudiu Târziu au îmbrățișat-o și au inclus-o și în programul electoral.

Călin Georgescu a explicat de ce nu crede în pandemie și în acest virus care a dus la pandamie.

„Eu cred în imunitatea mea. Știința nu angajează viața și nu o poate pricepe și nu o poate crea. Sunt responsabil de propria mea decizie.

Persoanelor care au trecut prin această boală le-aș spune că că sunt zeci de mii de vrusuri și fac parte din noi. Sunt importante pentru că scot afară mizeria din noi”, a afirmat Călin Georgescu, la Aleph News.