Marius Tucă Show, 23 septembrie 2021. Invitați: Ioan Cristescu, Adrian Marinescu și Silviu Predoiu

Invitații de azi au fost Ioan Cristescu, Directorul Muzeului Național al Literaturii Române, și Gen. (R) Silviu Predoiu.

Sâmbăta trecută, Muzeul Național al Literaturii Române a primit distincția DASA Awards din partea European Museum Academy. Distinsul premiu a fost acordat pentru două dintre cele mai importante proiecte ale MNLR, două expoziții diferite, reunite prin același concept arhitectural. În această seară, la Marius Tucă Show, directorul MNLR, Ioan Cristescu, ți-a spus totul despre ce înseamnă această prestigioasă distincție a unei instituții românești de elită. Și despre alte evenimente de neratat, care se întâmplă chiar acum, sub nasul tău, în București.

Despre “băieții buni, care fac lucruri rele”, despre dubla măsură în politică și despre alte fenomene despre care prea puțini vorbesc, ai aflat într-un interviu cu Gen. (R) Silviu Predoiu, ce poartă semnătura inegalabilă a lui Marius Tucă, în partea a doua a emisiunii.

“Cunosc năravurile politice de la noi. De aceea, mă îngrijoresc (sic!), cu toate că trebuie să mă bucur de norocul ce a dat peste mine” (Mihai Eminescu)