• Avocatul Florentin Țuca a făcut dezvăluiri despre calvarul colegului său Robert Roșu
  • Florentin Țuca: „Nu vii să salți un avocat fără să îi aduci măcar indicii despre acuzațiile care i se aduc”
  • Cornel Nistorescu a fost invitat în partea a doua a emisiunii „Marius Tucă Show”
  • Jurnalistul Cornel Nistorescu a condamnat mediatizarea senatoarei AUR, Diana Șoșoacă

Invitat la Marius Tucă Show, avocatul Florentin Țuca ne-a povestit despre cazul Robert Roșu condamnat în dosarul “Ferma Băneasa” pe motiv că și-a exercitat profesia.

„Nu aș fi crezut dacă cineva mi-ar fi spus că un camarad al meu ar fi fost condamnat… Am fost audiat ca martor în dosarul lui. Procurorul a spus: Domnule avocat deocamdată sunteți martor, deocamdată sunteți liber”, a spus avocatul Țuca.

Jurnalistul Cornel Nistorescu a fost invitat, luni, în emiusiunea „Marius Tucă Show” s-a legat și de Diana Șoșoacă, senatoarea AUR, despre care a spus că nu ar trebui să fie atât de mediatizată.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA

Jurnalistul a condamnat mediatizarea senatoarei AUR, Diana Șoșoacă.

„Această desconsiderare a pericolului în care se află întreaga societate vine și dintr-o iresponsabilitate nebună a mass-media. Este de necrezut cum un om ca Șoșoacă este în fiecare zi la două, trei televiziuni. Foamea de audiență și de circ a adus în studiouri oameni de o incompetență cumplită. Din acest punct de vedere, ziariștii sunt mai vinovați și moderatorii și televiziunile infometate de știri sunt mai vinovate decât politicienii. Tot felul de tâmpiți îți spun ce nu este bun la Pfizer, la Moderna, ce consecințe vei avea peste 10 ani, cum au pus aia cu pipetă în Wuhan de la câine la șarpe și de la liliac. Au înnebunit cu toții. Toată această lume nebună de pe Facebook a devenit cunoscătoare analistă”, a declarat Cornel Nistorescu.