A plecat în America de mic, împreună cu familia, a băut vin în Franța și a locuit într-o barcă cu iubita lui timp de mai multe luni. A fondat o grămadă de companii în mai multe țări. Între timp, a venit în România și a inventat o aplicație prin care poți plăti fără cash – PayByFace. Nu ai bani la tine? Nu-i nimic! Fața ta e cu tine mereu. Un principiu pe cât de simplu, pe atât de genial. Mihai Drăghici, un personaj autentic și simpatic, care are multe chestii interesante să-ți spună.

S-a jucat de-a actrița de mică, îi place să fie pe scenă pentru că, spune ea, cu fiecare rol, mai descoperă câte o latură de-a ei. A fost genială în „Aglaja” (pentru care are și o prestigioasă nominalizare UNITER pentru cea mai bună actriță în rol principal). Face parte din echipa Teatrului Mic. Alina Petrică a simțit acut lipsa scenei în toată perioada restricțiilor. A venit la Marius Tucă Show să-ți vorbească despre firesc, așa cum îl vede ea.

Comisiile juridice din Parlament discută astăzi Raportul de Activitate al Avocatului Poporului, Renate Weber. AUR și PSD s-au retras de la discuții. Diseară, Avocatul Poporului, Renate Weber, a vorbit cu Marius Tucă despre ce s-a întâmplat de fapt și care e miza înlocuirii sale.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Marius Tucă Show, la Aleph News și pe alephnews.ro. „Nu răspunsul e cel care lămurește, ci întrebarea” (Eugene Ionesco)