Marius Tucă Show, la Aleph News. Invitații sunt muzicianul Adrian Naidin și publicistul Ion Cristoiu.

E spontan, prin urmare, e onest. Are suflet de artist, simte cum cântă și cântă cum simte. La el, muzica e o bucurie, o sărbătoare, ca o zi de duminică. I-a cântat lui Mihalis Kakogiannis (regizorul filmului Zorba Grecul) atât de fain, încât Kakogiannis n-a vrut să fie mai prejos și i-a cântat și el lui. Iar unul dintre cei mai de notorietate dirijori ai lumii, Jin Wang, îi iubește atât de mult muzica, încât a ținut cu tot dinadinsul să-i cânte compozițiile cu Orchestra Radio la București.

Doar atât și ai fi tentat să te lași turtit de charisma acestui muzician cum nu e altul, dar, în forul său interior, Adrian Naidin e un copil. El însuși spune despre sine că muzica îi dă aripi de înger și, cu cât cântă mai mult, cu atât mai multe aripi de înger îi cresc.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Doamnelor și domnilor, în Lunea Mare, un om mare: Adrian Naidin.

Klaus Iohannis a salvat Pământul și anul ăsta – a venit la serviciu cu bicicleta. De când n-am mai vorbit, avem un ministru nou la Sănătate, despre care știm că are o clinică specializată pe probleme dermatologice. Când nu e la minister, doamna de la Sănătate oferă servicii de epilare inghinală. Într-o primă apariție publică, Ioana Mihăilă își exhiba stângace temerile că nu va face față portofoliului de ministru. Păi cum devine asta, doamna Mihăilă?

Vezi cum a comentat Ion Cristoiu trăznăile spuse de politicieni și de ce mersul pe bicicletă al lui Iohannis nu convinge pe nimeni. La Marius Tucă Show – singurul show care contează.

Marius Tucă Show, la Aleph News. „Cică lucrurile mai trec o dată / pe unde au mai fost / Ca niște sentimente comete. Trebuie numai să știi să le-aștepți / Trebuie numai să rupi / Stând pe loc / Infinite perechi de ghete” (Marin Sorescu)

„Nu e un pacat să greșești o notă, păcat este să nu ai pasiune”, spunea Beethoven despre muzicieni.