Raluca Ciocârlan a dat lovitura în adolescență cu hitul “Așa-s băieții, umblă numai după fete”. Fosta componentă a trupei Angels este acum mămica a cinci copii. Se împarte cum poate ea mai bine între copii și studio, pentru că nu a renunțat la muzică. Pandemia a surprins-o pe ea și pe soțul ei, procuror, cu noile ei obiceiuri dar au supraviețuit. Află în ce s-a transformat adolescenta Raluca de la Angels. Doar la Marius Tucă Show, doar la Aleph News și pe alephnews.ro.

L-ai văzut în Moromeții 2, în Selfie, în Selfie 69, în Nuntă în Basarabia. E un om vesel cu un joc adânc, introspectiv. Un fel de clown trist, un tip cu adâncimi. Vlad Logigan face parte din generația tinerilor actori care vin puternic din urma monștrilor sacri. Un om vesel, cu profunzimi, la Marius Tucă Show.

De ce stagnează campania de vaccinare? Mai e pandemie sau nu mai e? Cum mai stăm cu nehotărâții? Ce le spunem sau ce nu le spunem nehotărâților ca să se vaccineze? Dar mai are rost să le spunem ceva? Medicul Adrian Marinescu a venit la Marius Tucă Show pentru o analiză la obiect a stării de pandemie. Sau de non-pandemie, cine știe?

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Marius Tucă Show, la Aleph News și pe alephnews.ro. „Am atins incredibilul / și m-am instalat în el / cât de cât” (Marin Sorescu)