Marius Tucă i-a avut invitați în emisiunea de marți, 26 octombrie 2021, pe Iulia Gorneanu, Octavian Jurma, Kelemen Hunor

Medicul epidemiolog Octavian Jurma a vorbit, la „Marius Tucă Show”, despre numărul de cazuri COVID-19 raportate și a subliniat că aceastea au scăzut în ultimele zile pentru că au fost făcute multe mai puține teste.

Cum s-au scos testele din certificatul verde au scăzut și testele. Suntem într-un paltou, dar am citit ordinul de guvern și rar sunt invocate testele. Nu are nimic de-a face cu principiile și motivul pentru care s-a introdus certificatul verde, să suportăm mai ușor niște restricții”, a spus medicul, la Aleph News.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Conform sursei citate, autoritățile nu mai respectă sfatul medicului.

Iar Kelemen Hunor a debătut, pe Aleph News, situația politică din România și a vorbit despre soluțiile pe care le vede pentru soluționarea crizei.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus că susține ideea unui guvern minoritar susținut de forțele parlamentare în baza unui armistițiu pe termen scurt. Declarațiile au fost făcute marți seara, la Aleph News, „Marius Tucă Show”.

Kelemen Hunor a spus că este de acord cu ideea unui armistițiu politic pe termen scurt.

„Eu cred că s-ar putea merge pe varianta propusă de Nicolae Ciucă un armistițiu în următoarele trei luni de zile”, a declarat liderul UDMR.