Marius Tucă Show, la Aleph News. Invitații de azi sunt medicul Adrian Marinescu și fotbalistul Adi Mutu.

La un an și mai bine de la declararea pandemiei, noi studii arată că distanțarea socială nu a făcut diferența în răspândirea virusului, că suntem la fel de expuși dacă ne aflăm la 20 de metri de o persoană infectată cum am fi dacă am sta la 2 metri de aceasta. Prin urmare, restricțiile impuse de autorități la noi și aiurea au indus un fals sentiment de protecție. Mai adaugă și purtatul măștii pe stradă, mai adaugă închiderea magazinelor la ore stabilite în funcție de criterii neclare și tot scenariul distanțării, limitării, #nucarecumvasă și altele de genul ăsta capătă valențe caraghioase.

Ici prefectul Capitalei, Alin Stoica, anunță triumfalist că vor fi ridicate anumite restricții, dincolo, ne spune să nu ne aruncăm prea mult, că n-avem voie nici chiar așa. De Înviere avem voie dar n-avem voie, putem dar nu putem, știm dar nu știm. Campania de vaccinare merge, dar interesul pentru acest lucru pare să fie în scădere. Normalul și absurdul încep să devină prieteni până într-acolo, încât nu mai poți să-l discerni pe unul de celălalt.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Despre vaccinuri și absurd în pandemie am vorbit la Marius Tucă Show cu medicul Adrian Marinescu.

E golgheter all-time al României, pe același palier cu Gică Hagi. Îi antrenează pe tricolorii mici ai României. Sub îndrumarea lui, cei mici au făcut o impresie extraordinară la Campionatul European de Tineret de acum doi ani, când au terminat la egalitate cu Olanda și Germania și s-au impus în fața Ungariei. Mai nou, Beitar Jerusalem i-a propus Briliantului să preia echipa.

Adi Mutu a venit la Marius Tucă Show, la Aleph News, pentru o discuție deschisă despre fotbal și alți demoni.

„Sângele urlă ca lupii la lună / simt de pe acum / mirosul din floarea de cais / ce stă să iasă la lumină”.