Marius Tucă Show. Invitați – Bogdan Teodorescu, analist politic, Marius Oprea, istoric, și Andreea Grămoșteanu, actriță.

În prima parte a emisiunii, Marius Tucă a vorbit cu Bogdan Teodorescu și Marius Oprea despre cât de smart a fost comunicarea în campania electorală.

Marius Tucă: „Cum s-au prezentat actorii politici?”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Bogdan Teodorescu: „N-a fost o campanie neinteresantă. Suntem în fața a ceea ce vor fi campaniile viitorului. Am trecut prin toate. S-ar putea să asistăm la o surpriză, la un partid care nu era foarte disputat și care s-ar putea să ne dea surprize. Campania a avut o parte solidă de dramatism pe care o vom înțelege în seara alegerilor.”

Marius Tucă: „O altă analiză e că e o campanie între USR și PNL, că PSD nu prea există și, că de fapt, adevărata bătălie se duce între PNL și USR.”

Marius Oprea: „PSD a dovedit, vreme de trei decenii, că a dezvoltat o întreagă armată din umbră. Are activiști bine motivați. Responsabili de stradă care-și fac treaba pe tăcute. Ei merg din ușă-n ușă. E posibil ca această armată din umbră a PSD să se fi conservat. Nu cred că USR a fost destul de ofensiv încât să-și mobilizeze electoratul (tinerii frumoși și liberi) încât să meargă la vot.”

În partea a doua, actrița Andreea Grămoșteanu a răspuns întrebărilor ziaristului, despre carieră, viață, lucruri.

Marius Tucă: „Între timp ai devenit și mamă. Nu mă gândeam că te reprezintă. Mi s-a părut că nu te vedeam.”

Andreea Grămoșteanu: „Am un băiat, Amza-Petru, de doi ani și patru luni. Meseria asta era și este viața mea. Trebuie să creezi contextul potrivit ca să faci comedie.”

Andreea Grămoșteanu: „N-am renunțat niciodată la teatru. Teatrul era dragostea mea. (…) S-au deschis niște uși și încerc și filmul. Sunt două filme în post producție. Unul cu Huțuleac regizor iar altul cu Florin Șerban. Sunt în postproducție.”