Multe s-au spus și multe s-au mai făcut la Congresul PNL de la sfârșitul săptămânii trecute. Atmosferă de carnaval demnă de filmele lui Pintilie. Caractere groase, care n-au catadicsit să se mai ascundă. Congresul PNL de sâmbătă a fost întruchiparea prin excelență a lumii politice de la noi. Ion Cristoiu a analizat în amănunt acest spectacol de un rar grobianism, în prima parte a emisiunii “Marius Tucă Show”.

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a adoptat, pe 27 ianuarie 2021 o rezoluție care vizează interzicerea vaccinării obligatorii, a pașapoartelor verzi sau a discriminării în funcție de statutul de vaccinare Printre altele, documentul prevede că toți cetățenii statelor-membre trebuie să fie informați cu privire la acest lucru.

Cu toate astea, guvernele țărilor-membre ale UE condiționează anumite activități de vaccinare. Cum se împacă asta cu legile emise de Consiliul European și cum se face că cei mai mulți dintre noi acceptă senin să li se încalce drepturile exact de forurile care ar trebui să garanteze respectarea legii, despre paradoxurile distopiei în care trăim, Marius Tucă a vorbit cu Dan Bittman, într-un interviu marca “Marius Tucă”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL