Marius Tucă le-a avut ca invitate pe Cosette Chichirău, deputat USR, Renate Weber, fostul și viitorul Avocat al Poporului și Alina Mungiu-Pippidi, politolog.

Cosette Chichirău are un MBA și un doctorat în finanțe, ambele obținute la Universitatea Massachusetts Amherst. A renunțat la cariera sigură de finanțist și s-a întors la Iași, orașul său natal, unde a intrat în USR. L-a contracandidat pe Dan Barna la șefia partidului, în 2019 pentru că, spunea pe atunci, USR nu are nevoie de cultul personalității. O voce rebelă și onestă în același timp, care taxează dur derapajele.

Marți, Curtea Constituțională a României decide în unanimitate că revocarea din funcție a Avocatului Poporului este neconstituțională și Parlamentul a încălcat statul de drept și Constituția în Romania în cazul Renate Weber. Fostul și viitorul Avocat al Poporului a venit la Marius Tucă Show să vorbească despre tot acest circ din Legislativul român.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Alina Mungiu Pippidi se află pe locul al doilea în top 10 cei mai influenți politologi, întocmit de prestigiosul academicinfluence.com, după un algoritm sponsorizat de Pentagon. Cu Marius Tucă a vorbit despre statul de drept, epidemie, sănătate publică, guvernare.