„Marius Tucă Show”, 3 iunie 2021. Invitaţi: Romică Romașcu, Mihai Mălaimare și Adnana Popa

Invitații de astăzi, la Marius Tucă Show, au fost Romică Romașcu, psiholog, proprietar de mulți copii, Mihai Mălaimare, actor, plictisit de vremuri, și Adnana Popa – om priceput la bani.

Romică Romșacu e așa: puțin (mai mult) histrionic, o țâră de psiholog, o legătură de bon viveur și cam un polonic de copii presărați cum se cuvine, în supa vieții (și aici ne place cum am zis-o). Un traseu de viață interesant, un tip plin de haz și ochelari, acest aragaz-cu-patru-ochi a venit pentru prima oară la Marius Tucă Show.

Actorul Mihai Mălaimare a lansat recent un atac public vehement la adresa clasei politice românești. Actorul s-a declarat dezgustat de această categorie care nu o dată și-a demonstrat meschinăria. De aceea, a venit la Marius Tucă Show: pentru a face o radiografie fără inimă clasei politice românești.

Adnana Popa a vorbit despre necesitatea educației financiare, despre cât de important este să fii smart cu banii tăi. Cum să-i gestionezi într-o vreme atât de tulbure ca asta, când simți că ai pământuri mișcătoare sub picioare.