Invitații de astăzi, la Marius Tucă Show, au fost Romică Romașcu, psiholog, proprietar de mulți copii, Mihai Mălaimare, actor, plictisit de vremuri, și Adnana Popa – om priceput la bani.

Romică Romșacu e așa: puțin (mai mult) histrionic, o țâră de psiholog, o legătură de bon viveur și cam un polonic de copii presărați cum se cuvine, în supa vieții (și aici ne place cum am zis-o). Un traseu de viață interesant, un tip plin de haz și ochelari, acest aragaz-cu-patru-ochi a venit pentru prima oară la Marius Tucă Show.

Actorul Mihai Mălaimare a lansat recent un atac public vehement la adresa clasei politice românești. Actorul s-a declarat dezgustat de această categorie care nu o dată și-a demonstrat meschinăria. De aceea, a venit la Marius Tucă Show: pentru a face o radiografie fără inimă clasei politice românești.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Adnana Popa a vorbit despre necesitatea educației financiare, despre cât de important este să fii smart cu banii tăi. Cum să-i gestionezi într-o vreme atât de tulbure ca asta, când simți că ai pământuri mișcătoare sub picioare.