„Marius Tucă Show”, 4 octombrie 2021. Invitați: Mircea Iliescu și Călin Georgescu

Invitații lui Marius Tucă au fost Mircea Iliescu, cercetător în Divizia de Antropologie Genetică la Universitatea din Cambridge, și Călin Georgescu, liderul mișcării “Pământul Strămoșesc”.

Mircea Iliescu e un biolog interesat de istorie și variație în interiorul comunităților omenești. Activează într-un spațiu interdiciplinar, la granița dintre genetică, evoluție și antropologie. El îți spune despre interacțiunea dintre omenire și viruși de-a lungul istoriei, despre mutații genetice și despre cum să contracarăm un virus care ne-a dat viața peste cap de mai bine de un an. Un interviu mai actual ca oricând, pe o temă de interes general – un virus care se schimbă rapid și încontinuu.

Călin Georgescu, propunerea AUR la funcția de premier, a lansat vinerea trecută mișcarea “Pământul Strămoșesc”. E despre cum să refaci legătura cu propria ta țară, într-o lume acaparată de marile conglomerate corporatiste, care au înghițit micile afaceri locale. E despre regăsirea vibrației românești într-o lume care nu mai știe de capul ei. E despre românitate și românism, despre recuperarea identității naționale, într-o lume dezechilibrată, anchilozată de lăcomie.