Invitații lui Marius Tucă au fost Mircea Iliescu, cercetător în Divizia de Antropologie Genetică la Universitatea din Cambridge, și Călin Georgescu, liderul mișcării “Pământul Strămoșesc”.

Mircea Iliescu e un biolog interesat de istorie și variație în interiorul comunităților omenești. Activează într-un spațiu interdiciplinar, la granița dintre genetică, evoluție și antropologie. El îți spune despre interacțiunea dintre omenire și viruși de-a lungul istoriei, despre mutații genetice și despre cum să contracarăm un virus care ne-a dat viața peste cap de mai bine de un an. Un interviu mai actual ca oricând, pe o temă de interes general – un virus care se schimbă rapid și încontinuu.

Călin Georgescu, propunerea AUR la funcția de premier, a lansat vinerea trecută mișcarea “Pământul Strămoșesc”. E despre cum să refaci legătura cu propria ta țară, într-o lume acaparată de marile conglomerate corporatiste, care au înghițit micile afaceri locale. E despre regăsirea vibrației românești într-o lume care nu mai știe de capul ei. E despre românitate și românism, despre recuperarea identității naționale, într-o lume dezechilibrată, anchilozată de lăcomie.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT