• Invitații de azi sunt profesorul Constantin Dulcan, istoricul Marius Oprea și Gabriel Păun, Agent Green.

L-am chemat astăzi pe profesorul Constantin Dulcan ca să vorbim despre cum ne putem învinge demonii, cum ne putem restaura ca ființe rationale în credință și demnitate. Căci în credință și demnitate este locul fiecăruia dintre noi. Vino diseară să urmărești o întâlnire rarisimă cu cel mai cunoscut neurolog al nostru, profesorul Constantin Dulcan, care-ți arată relația dintre credință și știință.

Un bolnav patologic, băiat de bani gata, din micuțul stat Lichtenstein, vine în România pentru a ucide o femelă care cauza probleme, dar ajunge să-l ucidă pe Arthur – un exemplar cu totul exceptional – a cărui mărime îl făcuse de mult o țintă pentru vânătorii de trofee, de obicei, persoane foarte bogate și foarte bine conectate. Emanuel von und zu Lichtenstein a plătit 7 000 de euro pentru sălbaticul privilegiu de a-l ucide pe Arthur. Actul, de o barbarie fără precedent, scandalizează întreaga Europă. La noi, Gabriel Păun, reprezentant Agent Green, se întreabă cum se face că prințul a ajuns să-l ucidă pe Arthur, iar nu pe femelă și ridică suspiciunea de braconaj.  

De ce li se permite unor astfel de personaje să vâneze în țara noastră, în condițiile în care la noi, vânătoarea carnivorelor mari este interzisă? Cine trebuie să plătească pentru acest gest de o rară sălbăticie? Cât de coruptă e clasa politică de la noi dacă tolerează astfel de acte? Ce fac organizațiile non-guvernamentale de la noi?

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Află din discuția lui Marius Tucă cu istoricul și analistul Marius Oprea și cu Gabriel Păun, Agent Green.