Actrița Andreea Samson, copreședintele AUR George Simion și avocatul Dan Chitic au fost invitații lui Marius Tucă la emisiunea „Marius Tucă Show” de miercuri seară.

Îi place să se dea pe scenă, nu-i place perfecțiunea, e mama lui Arthur, ca actriță, crede în energia bună și în comicul de bun-gust, dar e în-dră-gos-ti-tă pur și simplu, de improvizație.

Cum se împacă restricțiile cu arta? Se poate să-ți iei artă de la routerul tău de Wi-Fi? Flori, fete, filme sau băieți? Steaua sau Dinamo? Afli de la una dintre cele mai lipicioase actrițe de la noi, Andreea Samson.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Într-o Românie, în care acceptăm cuminți să ni se ciuntească libertățile și drepturile, într-o Românie în care singurul drept rezonabil pe care se pare că-l mai avem e dreptul de a nu spune nimic, într-o Românie care pare că a uitat cum e să stai cu leucoplast la gură și la ochi și la urechi vreme de decenii, ei bine, în această Românie scindată între termeni care nu mai au niciun fel de substanță, între cetățeni fără chip, în care singura politică validă e obediența, avocatul Dan Chitic alege să nu tacă.