Marius Tucă Show la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt contratenorul Cezar Ouatu, actorul Bogdan Mălăele, Victor Alistar, membru ales al societății civile în Consiliul Suprem al Magistraturii și Dana Gîrbovan, judecător.

Cântă la pian de la șase ani, a absolvit cu notă maximă secția de canto a Conservatorului Giuseppe Verdi din Milano, are distincții la numeroase concursuri de canto, a cântat în instituții culturale prestigioase din toată lumea.

Acum organizează o tabără de creație pentru copii și tineri între 10 și 20 de ani. Despre “Ferma dacilor”, din Tohani, locul unde au loc aceste tabere, Cezar Ouatu spune că e un colț din lume rupt de lume, un loc în care orice copil se poate găsi și regăsi. Am aflat aproape totul despre managerul de talente, Cezar Ouatu!

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

Odată, a venit la Bogdan Mălăele o tânără jurnalistă, care i-a cerut un interviu. Băiat finuț, Mălăele acceptă, dar îi pune acesteia o condiție: să nu vorbească despre tatăl său. Fată finuță la rândul ei, tânăra speranță a jurnalismului zice că bine, așa că vine cu prima întrebare: “cum e să fii fiul lui Horațiu Mălăele?” Genial, este? Răspunsul lui Bogdan a fost, însă și mai genial: “Mă, cum să zic? Dacă n-aș fi, mama ar avea niște răspunsuri de dat”. Aia zic.

Bogdan Mălăele – umor, clasă, atitudine și mai completează tu, dar după ce te uiți la întâlnirea lui cu Marius Tucă. Pe bune că merită. Doamnelor și domnilor, la Marius Tucă Show: Bogdaaaaan Mălăele!

Mai este corupția o problemă de siguranță națională? Mai ucide ea? Care sunt raporturile de putere dintre sistemul judiciar și cel politic? Am urmărit o discuție interesantă cu doi dintre cei mai importanți vectori ai sistemului judiciar românesc, Victor Alistar și Dana Gîrbovan.

Marius Tucă Show, de la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. „Corupția ucide” (vorbă din popor)