„Marius Tucă Show”, 8 aprilie 2021. Invitaţi: Victor Ponta și Alexandru Rafila

Invitații acestei ediții sunt Victor Ponta, fost premier, și Alexandru Rafila, vicepreședintele Camerei Deputaților și reprezentantul României la OMS.

Azi facem proteste, mâine nu mai facem. Azi suntem supărați, mâine ne-a trecut. Azi ne hotărâm să ne vaccinăm, mâine ne-am răzgândit. Ala-bala portocala, ba-i aici, ba nu-i aici. Azi stăm în casă, mâine plecăm la munte. Mai ușor cu Justiția pe scări, democrația s-a sfrijit în fața ușurinței cu care ne cedăm libertățile. Mai înțelege cineva ceva?

Victor Ponta a venit în studioul „Marius Tucă Show” pentru o sinteză smart a unei Românii care pare că nu mai știe de ea.

Se pare că autoritățile sanitare de la noi au învățat foarte bine să apese pe pedala fricii de moarte și de boală a cetățeanului. Obișnuit să ia totul pe nemestecate, cu multă pâine și apă, omul zilelor noastre (nu vorbim aici doar de români) ia cu polonicul explicații care, analizate la sânge, nu transmit, de fapt, nimic în afară de “bu-hu-hu”.

„Dezbină și cucerește” a devenit „Sperie și cucerește”. Se pare că e noul slogan al dictaturii sanitare globalizate. Alexandru Rafila e o voce care și-a păstrat coerența într-o lume care a învățat să confunde agonia cu viața.