Invitații de azi sunt Mona Vulpoiu, bijutier, Adrian Oianu, designer și consilier PNL la Primăria Sectorului 1, și Marius Bodochi, director al Teatrului Dramaturgilor Români.  

Creativitatea vine și din aparatul de sudură. Asta ți-o spune cu mâna pe inimă Mona Vulpoiu, bijutierul care, pentru o nișă specială de public, nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Mona Vulpoiu e în stare să creeze o bijuterie din doar două elemente și o face cu pasiune și curaj. De ce spun curaj? Păi dă o căutare pe google ca să-i vezi  colecția “Micul Prinț” sau inelul creat după “Sărutul” lui Brâncuși. Ai să te pierzi apoi printre alte nebunii fabuloase create de Mona și o să devii dependent, înțelegând că o bijuterie de designer e oricând de preferat uneia făcute în serie.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM

Urmărește Marius Tucă Show, ca să cunoști o tipă extraordinară – Mona Vulpoiu și nebuniile ei anticonsumeriste.

Pe Adrian Oianu îl știi dacă te pasionează designul vestimentar de nișă. Reinventează minunatele haine populare, le dă personalitate și un alt sens. Mai nou, e și consilier PNL la primăria Sectorului 1. Ups! Am zis “Primăria Sectorului 1”? Adrian Oianu vine diseară la Marius Tucă Show, așa că pregătește-te pentru o discuție incendiară pe tema șobolanilor. (Ei, nu numai!)

Marius Bodochi e atunci când ești Marius Bodochi, dacă mă-nțelegi ce vreau să spun. Are nenumărate (dar nenumărate!) roluri de teatru, film și televiziune, face orice-și pune-n cap cu pasiunea aia a nebunului de elită.

Despre cum te posedă rolurile atunci când te lași pradă lor – o discuție marca Marius Tucă cu Marius Bodochi.

“Gândim prea mult, simțim prea puțin” (Charlie Chaplin)