„Marius Tucă Show”, 8 iunie 2021. Invitați Lari Giorgescu, Dan Chitic și George Simion

Imaginează-ți! Terminase Liceul Economic și intrase la Facultatea de Inginerie a Mediului, dar, într-o zi i s-a pus pata și a zis ca vrea să încerce, o singură dată, la Teatru. Și, cum a intrat el, așa, în sala de examen, nu-ți zic că s-apucă să le zică pă țâgănește, așa, mișto, șucar, bengos, adevărat, și nu orice, ci, tan-tane, acea depresivă de “Plumb” a lui Bacovia! Înainte de examen, stabilise el, așa, cu sine însuși, că, dacă intră la Teatru dintr-o singură încercare, atunci teatrul e pentru el. Și, cum e vorba aia, poftim de unde sare iepurele! Ne trezirăm cu Lari Giorgescu pă scenă! Hai, tetrailes bahtalo și, vorba aia din bătrâni, bahto, delo, delo! Vino diseară la Marius Tucă Show să-l vezi pe unul dintre cei mai versatili actori ai timpurilor noastre: Lari Giorgescu!

Pentru că masei îi place să pună etichete, masa i-a pus mai multe etichete și avocatului Dan Chitic. Și asta pentru că omul are acest defect: să-și pună niște întrebări normale, să nu ia de bună, așa, pe nemestecate, ce spun unii și alții, mai ales cei cu funcții de autoritate. Din acest motiv, este considerat un controversat. Vine diseară la Marius Tucă Show pentru cea mai onestă discuție care poate exista în mediul online și pe cablu! Despre manipularea in situații de criză ca cea prin care am trecut, despre tentația Puterii de a acapara vieți.

Co-președintele AUR, George Simion, vine în studio la cel mai dur realizator de radio, televiziune și presă scrisă, ca să-ți zică despre adversități și intrigi politice în Parlament.