Marshmello deschide finala

Marshmello va mixa în deschiderea finalei Champions League din 29 mai, Man. City – Chelsea. În promo-ul făcut de UEFA și Pepsi, Pogba îi propune DJ-ului să aleagă Porto pentru următorul concert.

Știi deja că Manchester City și Chelsea vor fi capete de afiș pe 29 mai, în Porto, dar hai să-ți spun cine va face show în deschidere. Marshmello o să înceapă distacția pe Estadio do Dragao cu 6 minute de EDM la foc automat, ca să-și facă și fanii încălzirea cum trebuie. Prea au stat pe bară în ultimul an! În spotul realizat de cei de la UEFA împreună cu Pepsi, managerul îi trimite câteva sugestii de orașe în care să țină următorul concert. Stai să vezi cine își dă cu părerea! Jadon Sancho spune Londra. Nu, e prea mainstream! Leo Messi zice Barcelona. E superbă, dar parcă nu-i încă de plajă. Pogba îl invită la finala Champions League. Cred că i-au plăcut schemele lui Marshmello și e convins că băiatul va da totul pe teren, cum recomandă Regele Hagi!

Wade scrie cărți pentru copii

Fostul baschetbalist Dwyane Wade a lansat cartea „Shady Baby”, o carte dedicată fetei lui, Kaavia. Povestea este inspirată din privirile pe care le aruncă fiica lui Wade când nu-i convine ceva.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Este o legendă a NBA-ului, un star de televiziune și, mai nou, și scriitor de cărți. Dwyane Wade a lansat împreună cu soția lui, Gabrielle Union, un volum cu dedicație pentru fiica lor, Kaavia James. Cartea se numește „Shady Baby” și se inspiră din privirile pe care le aruncă fetița lui Wade când nu-i convine ceva. Eroina poveștii îi pune la punct pe copiii care-i necăjesc pe alții la groapa cu nisip, la fel cum face Kaavia cu adulții enervanți. E mare figură! Are propriul ei cont de Instagram și fanii lui Wade se distrează de fiecare dată când postează ceva! Îi place să facă fețe de oameni mari, ca să știe toată familia că ea e cea mai mare personalitate din casă.

Atacă rampele cu Courage

Biciclistul de freestyle Courage Adams a descoperit pasiunea pentru scheme cu BMX-ul la 12 ani. Courage a fost pe locul 3 în proba de BMX a Mondialului de Freestyle din Montpellier (2019).

Când te distrezi, totul decurge de la sine! Asta este mantra biciclistului de freestyle Courage Adams, care se simte mai comod pe o roată decât pe două! Pe roata din spate, pe roata din față, are tracțiune pe orice suprafață…hai că mi-a ieșit și o rimă! N-am cum să mă abțin! Ce face omul acesta este poezie. Courage s-a urcat pe un BMX la 12 ani și ai lui n-au putut să-l dea jos. Șmecheriile cu bicicleta au devenit cea mai mare pasiune a lui și, prin muncă, a ajuns cel mai bun! A fost în top la Mondialul de Freestyle din Montpellier de acum 2 ani și visează să reprezinte Spania la Jocurile Olimpice. Până atunci, Courage atacă rampele din Pamplona cu schemele sale demențiale și, după cum o spune și numele, cu foarte mult curaj.