• Andrei din Piteşti îţi spune că a primit reţetă fără să fie consultat la Spitalul de Urgenţă din Piteşti, aşa cum a cerut
  • „Eu cred că le era frică de Covid. Păi, stai puţin, este Covid şi nu mai consulţi alţi oameni?“, spune tânărul
  • În schimb, directorul spitalului spune că pacientul a fost consultat de medicul de urgenţă și nu avea nevoie de medic chirurg, nefiind o urgenţă

Andrei Chiriţă a ajuns pe 7 mai la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu dureri mari în zona lombară, iar mărturia lui te va uimi. Este foarte supărat pentru că a fost trimis acasă cu o reţetă fără să fie consultat de vreun medic.  

„Eu cred că le era frică de Covid. Păi, stai puţin, este Covid şi nu mai consulţi alţi oameni, sau, nu înţeleg. Ca un gunoi, aşa te simţi, ca un gunoi“, mărturisește el.

Ești curios ce reacție a avut directorul spitalului? Dr. Gheorghe Frătoaica spune că medicii nu au greşit şi că bărbatul a venit la spital într-o perioadă în care au fost primite doar urgenţele. Problema lui Andrei nu se încadra în această categorie: „Pacientul a fost consultat corect de medicul de urgenţă, nu avea nevoie neapărată de un consult de medic chirurg, care consult de medic chirurg se poate obţine în ambulatoriu, viaţa lui nu era cu nimic pusă în pericol“.

Recomandări

ZELENSKI: „CU DONALD TRUMP AR FI O MUNCĂ GREA”
PRIETEN, ÎNAINTE DE ORICE
FRATE-FRATE, DA' SCHENGEN E PE BANI
„HAM” NEVOIE DE STĂPAN
POLIOMIELITA SE RĂSPÂNDEȘTE ÎN GAZA
YAEL CÂȘTIGĂ A.N.

Ulterior, tânărul a fost văzut de un medic chirurg, la un spital privat. Cine a avut dreptate în acest caz vor stabili cei de la DSP Argeş, pentru că Andrei a depus aici plângere.