Nole Semper Invictus

  • Novak Djokovic se simte nostalgic după câștigarea celui de-al 18-lea Grand Slam la Melbourne
  • Sârbul a postat pe Instagram un clip cu cele mai importante momente din cariera sa

Cât de repede zboară timpul atunci când te distrezi! Pentru Novak Djokovic, timpul a trecut și cu folos. Tocmai ce a așezat în vitrină al 18-lea trofeu de Grand Slam și a vrut să le povestească fanilor cum a fost drumul, de la primii pași în Melbourne, până la al 9-lea Australian Open. Și-a adus aminte și de primul lui mare turneu! Nole zice că dacă nu-i elimina pe Federer și Nadal, în 2007, la Montreal, nu ar fi prins aripi care să-l poarte atât de departe! Un an mai târziu, ținea prima dată în mână trofeul Australian Open! O finală pe care sigur n-o va uita este cea jucată în 2012, împotriva lui Rafa Nadal, care a durat aproape 6 ore, un record în istoria Grand Slam-urilor!

Pe locuri, fiți gata…

  • Mercedes a lansat monopostul W12, cu motor hibrid, pe care Hamilton și Bottas îl vor conduce în 2021
  • Echipa Alpine, fostă Renault, a prezentat o mașină în culorile Franței pentru noul sezon de F1

„Sunteți pregătiți să câștigăm al optulea titlu la rând, băieți?” Cei de la Mercedes nici nu trebuie să le spună mai multe lui Hamilton și Bottas înaintea noului sezon de Formula 1! Scot prelata și le arată cu ce „rachetă” vor defila, cel mai probabil, și anul acesta! W12 păstrează, în mare parte, look-ul lui W11, dar Mercedes vrea să-i lase pe toți cu gura căscată când vor vedea în acțiune noul motor hibrid! În câteva zile, Hamilton și Bottas vor urca la volan pentru teste!
Și băieții de la Alpine F1, fosta echipă Renault, au lansat un nou monopost! Rebranding-ul vine la pachet și cu o paletă diferită de culori! Fernando Alonso și Esteban Ocon vor purta tricolorul Franței la linia de start în 2021!

Na-ți-o ție, dă-mi-o mie!

  • Messi, Pogba, Shanice van de Sanden și Sancho sunt protagoniștii provocării lansate de Pepsi pe TikTok
  • Deși jucătorii sunt în locuri diferite, clipurile sunt montate în așa fel încât pare că își dau pase unii altora

Leo Messi, Paul Pogba, Shanice van de Sanden și Jadon Sancho sunt atât de buni, că își dau pase din țări diferite! Jucătorii au spus „da” provocării celor de la Pepsi și îți arată cum se ajută la duble cei mai buni din lume! Se vede că băieții din montaj și-au făcut de cap! Au decupat și au lipit clipurile, încât pare că fotbaliștii își coorodonează mișcările, deși sunt în locuri diferite!

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

„Desculț” pe pârtie

  • Andri Ragettli, câștigător a patru Globuri de Cristal la schi freestyle, s-a dat pe pârtie doar în clăpari

Andri Ragettli, câștigător a patru Globuri de Cristal, nu știe cum să se mai dea în spectacol pe pârtie! Atât de mult își doreste elvețianul să atragă atenția, că la ultima tură pe zăpadă s-a „descălțat” în mers. Bine, n-a rămas în picioarele goale, dar a luat-o la vale fără schiuri! A durat puțin până și-a găsit echilibrul, dar când ești as al pârtiei, poți să folosești doar clăparii!

Proba de șters masa viteză

  • Fotbaliștii lui AC Milan au încercat să țină cât mai mult pe masă o minge de ping-pong pentru o provocare pe TikTok

Jucătorii lui Milan s-au plictisit de trucuri doar cu mingea de fotbal! Au zis să fie minimaliști! Meite, Brahim Diaz, Fikayo Tomori și Giorgia Spinelli s-au întrecut să țină pe masă, în mișcare, o minge de ping-pong! Cred că provocarea aceasta e perfectă dacă vrei să termini treaba prin casă în doi timpi și trei mișcări! Proba de șters praf viteză, însă, n-ar strânge la fel de multe like-uri pe TikTok!