PE URMELE LUI VAN DAMME

După ce Jean-Claude Van Damme a făcut șpagatul pe două camioane în mișcare, gimnaști din lumea întreaga i-au pus în practica exemplul. Și nu au făcut-o oricum! Ei au scos din garaje mașinile de lux, pentru că exercițiul nu impresionează doar prin elasticitate și echilibru. Marca autovehiculului este la fel de importantă în demonstrațiile lor.

ANTRENAMENTUL LUI MOWGLI

Practicantul de parkour, Jason Paul, îți arată un exercițiu ideal pentru zilele când nu ai chef sa mergi la sală: monkey swing pe stradă! Antrenamentul zici ca e inspirat din Cartea junglei, doar că în loc să se agațe de liane, Paul folosește bare din metal. Mișcarea tonifiază brațele, abdomenul și te ajută să faci față provocărilor din jungla urbană.

THIS IS SPARTA!

Cunoști și tu fotbaliști talentați, care au întâmpinat probleme pe teren când au vrut să intre în posesia mingii. Însă nu-i cunoști pe sportivii Felix și Ghadziev din Rusia. Ei au găsit modalitatea perfectă prin care să recupereze balonul: își doboară adversarii la pământ, fură mingea și fug cu ea către poartă. Metoda a fost copiată din filmul „300” și este denumită după celebra replică „This is Sparta!”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

MICHAEL PHELPS ESTE ÎN APELE LUI

Michael Phelps, cel mai bun înotător din lume, își găsește liniștea interioară tot pe fundul bazinului, chiar și după 4 ani de la retragere. Phelps s-a luptat cu depresia și doar prin înot poate să aibă grijă de sănătatea sa mentală. Este cel mai bun tratament pentru el! Câteva ore petrecute în apele bazinului îl fac pe Michael să se simtă în apele lui.

O ȚINE PLACA

Vârsta nu pune limite în sport! Îți arată Sky Brown, o fetiță de 12 ani din State, care a devenit campionă la trucurile cu placa de skate. Ea se avântă pe rampele abrupte din skatepark-uri fără să se dezechilibreze. Nici nu e de mirare că îi iese totul din prima! Doar a primit lecții de la Tony Hawk, cel mai faimos skater al planetei.

FRUIT NINJA!

Celebrul joc de pe telefon, Fruit Ninja, a fost adus la realitate de Josh Horton. Americanul toacă în jur de 36 de mere pe minut, în timp ce jonglează cuțitele fără probleme. Josh nu se poate abține și mai trișează uneori: mănâncă merele cele mai rotunde și coapte. Oricum nimeni nu a observat căci îndemânarea lui i-a adus un loc în cartea recordurilor.

CĂRATUL NEVESTEI

Vrei să faci sport cu nevasta? Atunci pune-o în cârcă și hai la alergat. Eukonkanto originar în Finlanda în jurul anilor 1800 a devenit sport de atracție în mai multe tări din Europa. Bărbatul trebuie să depășească mai multe obstacole cu nevasta în spate în cel mai rapid timp. Fericitul câștigător este premiat cu kilogramele nevestei în bere.