Clasa avansaților

  • Bronny, fiul lui LeBron James, și Zair, fiul lui Dwyane Wade, sunt vedetele unui documentar făcut de Amazon
  • „Top Class: The Life and Times of the Sierra Canyon Trailblazer” urmărește echipa de baschet la care joacă Bronny și Zair

Doamne, ce repede cresc copiii în ziua de azi! Parcă mai ieri îl lua LeBron pe băiatul lui de mână la finalele NBA, și acum Bronny va fi una dintre vedetele documentarului Top Class: The Life and Times of the Sierra Canyon Trailblazers! LeBron nu se poate abține să nu le arate și fanilor din online cât de mândru este! Se înțelege de ce…hai să spunem că e și el pe lista producătorilor! Bronny se pregătește să fie din nou campion alături de colegii de liceu! Și ce echipă au băieții de la Sierra Canyon! Fiul lui Dwyane Wade, Zair, face și el parte din gașca celor care visează să joace, într-o zi, în NBA!

Mick’s in the Mix!

  • Mick, fiul legendarului Michael Schumacher, a ieșit din carantină și s-a antrenat pentru prima dată cu echipa Haas

Mick Schumacher, noul pilot al celor de la Haas, s-a întors, în sfârșit, pe pistă! Neamțul nu mai e nevoit să improvizeze antrenamente în curtea casei! A ieșit din carantină, și-a făcut geanta și s-a dus direct la antrenamentele pentru debutul în Formula 1! Băieții de la Haas abia așteptau să-l vadă la volan! Cu centura pusă și cu zâmbetul pe buze, Mick își intră-n mână înainte de noul sezon!

Next Gen

  • Tsitsipas și Zverev se antrenează împreună după Australian Open și își doresc să câștige primele Grand Slam-uri anul acesta

Stefanos Tsitsipas și Alexander Zverev și-au luat uneltele și s-au apucat serios de treabă! Băieții se antrenează împreună pentru că sunt puși pe fapte mari anul acesta! După ce l-a eliminat pe Nadal în sferturi la Australian Open, Tsitsipas parcă lovește mingea cu și mai multă sete! Nu trebuie să se culce pe o ureche, așa l-a sfătuit antrenorul Mouratoglu! Zverev nu poate să uite nici acum cât de bine s-a simțit în finala de la US Open din 2020! Vrea neapărat să pună mâna pe un Grand Slam!

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Uite o piesă și…încă o piesă!

  • Noua piesă a lui Usain Bolt, „Say Less”, le oferă fanilor mai puține povești și un ritm perfect pentru dans
  • Lewis Hamilton, și el foarte pasionat de muzică, caută beat-ul perfect pentru fanii săi

Nici bine nu trece săptămâna, că Usain Bolt mai scoate o piesă nouă! Cred că fostul atlet făcea rime-n cap în timp ce alerga pe pistă și s-a săturat să fredoneze doar în duș! Altfel nu-mi explic cum scoate melodii pe bandă rulantă! Are multă inspirație jamaicanul! Ne-a cântat despre drumul lui către succes, despre dragoste, acum ne recomandă „Say Less”! Cică să vorbim mai puțin, ca să putem simți rimtul mai bine! Un lucru e sigur! Piesa asta are zvâc, te face să te ridici din fotoliu!
Cred că Bolt îl inspiră și pe Lewis Hamilton! Britanicul face beat-uri în studioul din camera lui! Hai că nu sună rău deloc! Cine știe? Poate scoate și el un hit înainte să reînceapă Formula 1!