Sezonul despărțirilor în lumea online-ului

Luna iubirii, care tocmai a trecut, s-a simțit mai mult ca luna despărțirilor anul acesta. Deși se spune că în Februarie dragostea plutește în aer, anul acesta, s-a petrecut exact opusul.

După 7 ani de căsătorie, Kim Kardashian și Kanye West divorțează. Surse apropiate familiei spun că cei doi ar fi petrecut ultimele luni trăind separat și că despărțirea era inevitabilă. Hannah Stocking și Ondreaz s-au despărțit, dar nu vor să dea declarații pe subiect, la fel Ashley Benson și G-Eazy sau Ben Affleck și Ana de Armas, cupluri care erau împreună de mai puțin de un an, iar lista poate continua în mod dramatic… chiar și la noi, în România.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după 9 ani de relație, declarând că își doreau lucruri diferite, la fel și Mădălin din 5gang și Vanessa, după un an de relație, însă din ce am văzut, a fost mai mult decât o simplă neînțelegere acolo… Pe tine ce despărțire din mediul online te-a șocat?

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Kids Choice Awards

Pe o notă mai pozitivă, Brent Rivera a anunțat de curând nominalizările pentru premiile internaționale Kids Choice Awards organizate de Nickelodeon în fiecare an.

Nominalizările au mers către cei mai iubiți actori, cântăreți, influenceri dar și către cele mai iubite desene animate, filme pentru copii și piese muzicale din întreaga lume. Cele mai multe nominalizări de anul acesta, au fost 5 la număr și au mers către cântărețul Justin Bieber. În aceeași ligă joacă și Ariana Grande dar și serialul Stranger Things, cu 3 și 4 nominalizări.

Nu-mi place să mă laud, însă anul acesta am fost și eu pe lista nominalizaților, în categoria Cel Mai Iubit Star Românesc, alături de Smiley, Selly, Emil Rengle și Irina Rimes. Tu cine crezi că vă câștiga?