No habla ingles!

  • Lucas a făcut pe profesorul de engleză cu colegul Vinicius, de la Spurs, dar lecția a eșuat la final

Brazilienii de la Tottenham Hotspur nu se ajută doar când sunt pe teren! Lucas Moura l-a învățat pe Vinicius cum să zică în limba engleză „Sper că toată lumea are o zi grozavă!”. Deși părea că se descurcă, vârful lui Spurs s-a încurcat în cuvinte la proba finală! Acum, e rândul lui să-l învețe pe Moura cum să dea mai multe goluri, după ce în meciul cu Marine, din Cupa Angliei, a reușit un hat-trick!

Țintește sus!

  • Schemele de freestyle ale lui Appie Auraf au apărut pe pagina oficială de TikTok a Barcelonei

Appie Auraf, practicant de fotbal freestyle, țintește cât mai sus atunci când face trick-uri cu mingea! Olandenzul lovește balonul atât de tare, încât nimerește și coșurile de baschet! Puștiul e încrezător, așa că menționat-o și pe Barcelona în postările lui. Barca l-a apreciat cu un share pe pagina oficială a clubului.

Pogba got the moves

  • Pogba este un fan al dansului și se laudă cu mișcările lui pe pagina de Instagram
  • Mijlocașul lui United a dansat cu Bailly după ce a marcat golul victoriei din meciul cu Burnley

Până i se decide viitorul, Paul Pogba, mijlocașul lui Manchester United, ține moralul sus prin dans! Francezul de 27 de ani combină perfect mișcările de hip hop cu cele de dancehall! Coregrafia i-a ieșit atât de bine, încât ar putea să o facă și în avionul cu care va decola din Manchester la vară.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Fly & sting like Ali!

  • Mișcările de box ale lui Ruby Tucker (7 ani) au devenit virale pe rețelele sociale
  • Laila Ali, fiica lui Muhammad Ali, i-a făcut cadou o pereche de mănuși de box

La doar 7 ani, Ruby Tucker boxează atât de bine, că parcă o și vezi deja făcându-și praf adversarii în ring! Scurte, uppercut-uri, micuța americancă le avea pe toate în arsenal încă de la vârsta de 3 ani! Performanțele lui Ruby au dat-o pe spate și pe Laila Ali! Fiica legendarului Muhammad Ali i-a făcut cadou o pereche de mânuși viitoarei campioane!

Intră speciala lui Bolt!

  • Usain Bolt mizează pe entertainment în 2021
  • După ce a lansat prima lui piesă, „Living the Dream”, Usain a devenit vedeta unui joc de noroc

După ce a cucerit lumea atletismului, Usain Bolt ia cu asalt universul entertainment-ului! La doar 13 zile după ce a lansat prima lui piesă, „Living the Dream”, jamaicanul a bătut palma cu o firmă de gaming! Acum, cel mai rapid om din lume se bucură să fie vedeta unui joc de noroc!

În vârful lumii

  • Alpinistul Pascal se filmează 360° când escaladează munții din țara sa natală, Elveția

Alpinistul Pascal se cațără până-n vârful muntelui Mönch, ca să se bucure de cele mai frumoase peisaje din țara lui! Elvețianul escaladează versanții abrupți cu camera foto la gât și selfie stick-ul în ghiozdan! Pascal se filmează din toate direcțiile, ca să simți și tu puțin din senzația pe care o trăiește el.