NADIA PRIMEȘTE IAR NOTA 10

Sigur ai avut momente când ți-ai spus că persoana perfectă nu există! Stop! Lasă-mă să te contrazic! Uită-te la Nadia Comăneci! Deși s-a restras din lumea gimnasticii acum 37 ani, Nadia încă arată și se mișcă impecabil! Da, Nadia Comăneci este mereu de nota 10! Că tot veni vorba, românca noastră a ales să sărbătorească cei 45 de ani, de când a obținut calificativul maxim la Jocurile Olimpice din Montreal, într-un mod cu totul special! S-a îmbrăcat cu un echipament care seamănă leit cu cel purtat pe scena din Canada și s-a filmat pentru fanii de pe Instragam! Toți ne-am bucurat să o vedem pe Nadia din nou în acțiune! La scurt timp după, Comăneci a mutat „petrecerea” pe plajă! Acolo, „Zeița din Montreal” a mai făcut o scurtă coregrafie cu picioarele goale prin nisip! La cât de grațios s-a mișcat sunt sigur că Nadia s-a întors în trecut și a retrăit din plin toate momentele sale de glorie, iar odată cu ea și noi, toți cei care am privit-o!

AU ADOPTAT LOOK-URI DE VARĂ

Care-i primul lucru pe care-l faci când vine vara? Simplu! Îți ordonezi șifonierul, în așa fel încât să încapă pe rafturi și hainele pentru sezonul cald! David Beckham și Gerard Piqué au zis să mai adauge ceva pe listă, așa că au făcut câte o schimbare de look! Fiți atenți la Beckham! S-a inspirat de la băieții săi și s-a vopsit blond! Îl prinde bine pe fostul star de la Manchester United frizura, nu zic nu! Blondul îl întinerește mult pe Beckham, de aceea fanii cred că a dat în mintea copiiilor! Eu zic că tatuajele, hainele și părul îl fac un veritabil hipster, dar gusturile nu se discută. Ce mai ziceți de Piqué? Mijlocașul Barcelonei și-a ras barba! Și eu am rămas ca la dentist! Nu știu cum de a avut curaj să renunțe la părul facial, dar jur că merită! Rezultatul? Piqué e de nerecunoscut! Zici e Benjamin Button! La fel ca personajul din filmul cu același nume, Piqué pare că întinerește o dată cu înaintarea în vârstă!

LOVE IS IN THE AIR

Mă uit la Gael Monfils și Elina Svitolina și-mi zic: „dragostea plutește-n aer!”. Da, cei doi jucători de tenis au făcut, într-un final, și nunta! Nu mai contează toate obstacolele prin care au trecut! S-au certat, s-au împăcat, au luat și o scurtă pauză de la relație, lucru care l-a făcut pe Monfils să-și dea seama că o vrea pe Svitolina pentru toată viața alături de el! Urcușurile și coborâșurile, acestea sunt, până la urmă, condimentele unei relații reușite! Și ce petrecere de toți banii au planificat cei doi! Cu mâncare și bătură din belșug și invitați numai unul și unul! Ce să mai, Monfils și Svitolina au dansat și au cântat până-n zori! Și stați așa, cred că mai urmează o nuntă! Marcos Llorente, mijlocașul lui Atletico Madrid, doar ce i-a cerut mâna iubitei sale, Patricia. Spaniolul este un romantic incurabil, la cei 26 de ani ai săi, așa că a pregătit cererea în căsătorie cum numai în filme vezi! A păcălit-o pe Patricia că trebuie să-l însoțească la un „eveniment” pe Wanda Metropolitano, iar când au ajuns pe stadionul lui Atletico Madrid, nerăbdător, Llorente a îngenunchiat imediat și i-a pus inelul pe deget!

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

SE DĂ CU PLACA PRINTRE NĂMEȚI

Tu știi deja că vara nu-i ca iarna, iar dacă ai locui în Norvegia ți-ai da seama că și vara tot iarnă e! Tome Rikryen simte acest lucru pe pielea lui! Cum se încălzește vremea în Norvegia, Tom își dă tricoul jos, se urcă pe placă și alunecă printre nămeții de zăpadă, strânși pe margine! Oare cum de nu-i degeră încheieturile se întreabă urmăritorii lui de pe Instagram! Tom nu simte deloc frigul! E obișnuit deja cu temperaturile scăzute, doar s-a născut și a copilărit în Norvegia. Deși, s-a mutat în Los Angeles ca să practice skateboarding la un nivel mai avansat, Tom nu a uitat de unde a plecat. Și ca să demonstreze tuturor acest lucru, se filmează în timp ce dă gata schemele pe placă, înconjurat de munți de zăpadă! Pentru cei care nu suportă deloc frigul, să nu vă uitați prea mult la Tom, că s-ar putea să vă apuce dârdâitul!