Kolesnikov își bate recordul

  • Kolesnikov a stabilit un nou record mondial (23.80 sec.) în proba de 50m spate la europenele de natație
  • Rusul și-a depășit propriul record de 23.93 sec., stabilit în urmă cu o zi în semifinale

Când ești bun, bați recordurile pe care tot tu le-ai stabilit! Cum face și Kliment Kolesnikov! Rusul a terminat proba de 50m spate de la Campionatele Europene de Înot din Budapesta 23 de secunde și 80 de sutimi, după ce tot el și-a bătut vechiul record în urmă cu o zi, când a devenit primul om care coboară sub 24 de secunde. La doar 20 de ani, Kolesnikov e într-o ligă proprie! Dacă o ține tot așa, o să ne lase mască și la vară, la Jocurile Olimpice! Argintul a mers la Robert Glință, care a terminat cursa în 24 de secunde și 42 de sutimi. Este a doua medalie europeană pentru Glință după cea câștigată la Campionatul din Glasgow în 2018.

Au sărit la răsărit

  • Locklan Gilbert și Alex Hayes au așteptat răsăritul pentru un salt cu parașuta în Gold Coast (Australia)

Săritul cu parașuta este o senzație pe care n-ai cum s-o uiți vreodată! Când peisajul și oamenii cu care te aventurezi sunt fix ce trebuie, deja vorbim despre o poveste de spus nepoților. Ca cea a lui Locklan Gilbert și Alex Hayes, doi amatori de senzații tari care s-au întâlnit pentru prima dată în Gold Coast, Australia. S-au trezit cu noaptea în cap, la ora două, ca să le iasă saltul la răsăritul Soarelui. S-au urcat într-un balon cu aer cald și au căutat locul perfect. Nici n-a mai contat că erau străini unul de altul! 6 ore mai târziu, cei doi au trăit împreună unul dintre cele mai tari momente din viața lor.

Curry este idol la aruncări

  • Steph Curry este cel mai bun marcator din NBA și va juca cu Golden State Warriors în play-in
  • Neymar este și el mare fan Curry și l-a provocat pe Instagram la un concurs de aruncări la coș

Steph Curry este o inspirație pentru orice puști care visează să ajungă mare în NBA! Aruncătorul celor de la Golden State Warriors a tras echipa după el tot sezonul și, datorită lui, trupa din San Francisco are o șansă bună de a ajunge în playoff-uri. Este cel mai bun marcator din baschetul american pentru că pune mingea în coș de unde vrea el! Îmbătrânește ca Jordan! Chiar dacă e trecut de 30, Steph the Chef continua să spargă recorduri în NBA! Nu doar fanii lui mai mici îl urmăresc la fiecare meci și încearcă să-l imite! Neymar se laudă că e un țintaș chiar mai bun! S-a luat la întrecere cu colegii de la PSG și vrea să-l provoace și pe Steph Curry la un concurs de aruncări.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Dansează pe muzica lui

  • Hammond, zis și DJ Ham, își uimește prietenii cu coregrafii făcute chiar pe melodiile compuse de el

Recunosc, sunt antitalent la dans! Mă roade invidia când văd oameni ca Thomas Hammond, care zici că s-au născut cu mișcările în sânge. Ham, pentru că așa își spune omul nostru, sufletul petrecerii pe ringul de dans. Unde mai pui că este și DJ! Își mixează singur piesele pentru coregrafie. Practic el centrează, el dă cu capul! Dacă te uiți mai bine la el, zici că e Omul Elastic pe role! Trece de la piruete la sanie cât ai clipi și, ca să ia 10 la impresia artistică, termină programul cu un șpagat ca la mama lui. Mie mi se înnoadă picioarele doar când mă uit la el, dar văd că Shaquille O’Neal a prins ritmul trenulețului lui DJ Ham!