• Reguli noi, aceeaşi atmosferă: o vară memorabilă
  • Patronul unui beach bar de la Constanţa crede că va avea profit în ciuda regulilor care reduc numărul de clienţi
  • Noile reguli vor deveni rutină, crede patronul unei terase de la Constanţa

Te bucuri că poţi ieşi la terase, însă să ştii că proprietarii acestora se tem că ar putea ieşi în pierdere, fiindcă măsurile de prevenţie impuse nu îi lasă să folosească la capacitate maximă propria afacere. Alţii, însă, sunt mai optimişti.

Andrei, de expemlu, managerul terasei Zoom Beach Constanţa. Este fericit că a redeschis şi îţi poate oferi priveliştea mării combinată cu gustul fin al unui cockteil.

Regulile de prevenire a contaminării cu noul coronavirus nu îl deranjează. Recunoaşte însă că are emoţii: nu crede că este cea mai potrivită persoană ca să recunoască pe cineva bolnav. În rest, este convins că o să ai parte de o vară memorabilă.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
INTERNET STABIL, CASĂ STABILĂ
EU VARA NU DORM..
ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
PROBLEME LA PROCESUL LUI TRUMP

„Toată lumea este nerăbdătoare să iasă din casă şi să îşi reia vibe-ul de fericire. Impedimente mari nu văd. Multe dintre regulile care se impun acum le aveam implementate. Distanţa dintre mese şi şezlongul şi umbrelele, noi oricum le aveam destul de răsfirate. E destul de ciudat să începi cu reguli care nu au fost aplicate până acum, dar din nou, în câteva zile, va fi ca o rutină urmată fără probleme”, spune Andrei, managerul terasei Zoom Beach.