O femeie vindecată de Covid-19 îți spune calvarul prin care a trecut: „Cumplite dureri de gât“

  • O clujeancă infectată cu coronavirus şi, ulterior, vindecată îți împărtăşeşte din experienţa prin care a trecut
  • Pentru Ada Harangozo, experienţa Covid-19 a fost ca un curs intensiv de viaţă
  • A avut dureri cumplite de gât, dureri musculare şi şi-a pierdut gustul şi mirosul

O clujeancă vindecată de Covid-19 îţi spune care sunt simptomele bolii la care să fii atent şi cum s-a simţit după ce a aflat că a fost confirmată pozitiv. Femeia lucrează ca director de producţie la o fabrică din Gherla şi crede că a luat virusul de la locul de muncă, deşi era protejată cu mască şi mănuşi şi a respectat toate regulile.

„Sigur că s-au născut şi foarte multe întrebări, evident. Cum mi se poate întâmpla mie una ca asta, de ce mie, mie, care m-am protejat, eu care am respectat toate regulile. Cum este posibil una ca asta, evident. Doar că ne-a demonstrat parşivul Covid-19 că nu alege la întâmplare. Experienţa, cumva, am considerat-o un curs intensiv de viaţă“, spune Ada Harangozo.

Frustrare, vulnerabilitate, panică, dar şi frică a simțit clujeanca după ce au început primele semne ale bolii.

Iată ce mai povestește femeia: „Au început cu cele mai cumplite dureri de gât pe care le-am avut în viaţa mea, urmate de dureri musculare la fel de cumplite şi vorbesc din experienţa omului care a avut sute de febre musculare. Ştiam ce înseamnă durerile musculare, dar de data asta a fost ceva extrem. Apoi am constatat că mi-am pierdut gustul, mirosul. Am avut şi episoade de tuse şi febră, nu mare, dar suficient cât să creeze disconfort“.