Invitatii OPM au fost: actrița Mădălina Craiu și George Rotariu, CEO & co-fondator Bitcoin România

1 Martie, primăvară, acoperă-mi inima cu ceva… Scuzați, am greșit melodia! Un lucru e clar: Vlad Craioveanu îți poartă azi norocul și te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”.

Cu actrița Mădălina Craiu am vorbit despre norocul de a face teatru, despre reinventare și readaptare, într-o lume care ne-a schimbat tuturor prioritățile. Să fie primăvara asta motorul pentru a ne lua viețile înapoi și pentru a visa să ajungem, din nou, în sala de teatru fără măști și fără distanțare?

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Geo Rotariu, CEO & co-fondator Bitcoin România, este omul cu Bitcoinul și cu strategiile. Cum ar spune unii, Bitconul e ca primăvara, așa că l-am provocat pe George Rotariu la previziuni pentru 2021!
Care este moneda viitorului? Cât de mult contează faptul că Bitcoinul a început să atragă foarte mult atenția fondurilor de investiții? Ce crede invitatul lui Vlad Craioveanu despre noroc, reușită și implicare în afaceri, ținând cont de realitățile economice și sociale pe care le trăim?

Martie. Început de primăvară. Fă-ți norocul cu mâna ta! Cum? –Stai cu ochii pe Craioveanu și pe invitații lui! O ediție specială ,,Ochii pe mine!” pe care nu vrei să o ratezi, luni, 1 Martie, la Aleph News.