Marian Rădună este persoana care a adus voluntarii la DSP București. Numele lui se leagă și de campaniile „Cumpărături la ușa ta”, „NU Arunca Măști și Mănuși pe Jos”.

Ideea de a ajuta DSP București i-a venit destul de simplu. „Era o emisiune televizată unde era domnul Arafat și moderatorul a sunat la DSP București și a sunat la toate cele 6 numere de telefon vreo 30 de minute și nu a răspuns nimeni”, a spus Marian Rădună. A preluat inițiativa și l-a sunat pe Ludovic Orban, iar cei de la Impact Hub i-au pus un spațiu la dispoziție.

„Oamenii când sună sunt foarte panicați și ajunge un apel și la 40 de minute. Există și un student la medicină printre voluntari”, a mai spus invitatul.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

De la pasiunea pentru voluntariat, trecem la cea pentru gastronomie. Tudor Aposteanu este un fost canotor care acum livrează acasă burgeri delicioși.

,,M-am oprit la burgeri pentru că găteam burgeri acasă”, a spus antreprenorul.

Acesta a povestit despre cât de greu pandemia i-a pus la încercare afacerea și skill-urile de manager.

„Când a început pandemia, în seara de 16 martie, i-am chemat la mine acasă să le fac acele adeverințe să poată să vină la muncă a doua zi. Nu am vrut să îi bag în șomaj tehnic pentru că este de datoria mea să mă reinventez în calitate de manager și de antreprenor și să vin cu ceva nou ca oamenii mei să nu aibă de suferit. Nu e nici vina mea, nici vina lor că există o pandemie, dar nu pot să îi las acum”, relata Tudor Aposteanu.

Dacă ascultăm mai puțin ce se scrie în presă și gafele pe care le fac cei care ne conduc această țară, înțelegem că există o perioadă grea. Aș vrea să cred că totul este bine și va fi bine, dar m-aș îmbăta cu apă rece”, a spus în încheiere antreprenorul.