„Ochii pe mine!”, 13 aprilie 2021. Invitaţi: Ștefan Pălărie și Vasile Barbu

„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitați la Aleph News: senatorul Ștefan Pălărie, membru în Comisia de Învățământ și fondator Școala de Valori și Vasile Barbu, Președinte la Asociația Națională pentru Protecția Pacienților.

Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 13 aprilie.

Cu senatorul Ștefan Pălărie am vorbit despre educația românească și despre drumul școlii în pandemie. Este generația Covid, o generație de sacrificiu? Care sunt programele de educație care ne lipsesc și cum poate fi încurajată digitalizarea uniformă a școlilor? Educația ne privește sau nu pe toți? Mai produce școala românească valori?

Cu Vasile Barbu, președintele Asociațiației Naționale pentru Protecția Pacienților, am făcut o radiografie a sistemului de sănătate românesc, blocat de ani buni în birocrație și în incompetență. Vorbim despre marele perdant, pacientul și despre spitalele românești care pendulează nemilos între incendii și tragedii tehnice. De unde vine salvarea și care sunt soluțiile concrete pentru ca locul în care mergem să fim vindecați să nu ne reteze dreptul la viață?

Educație și sănătate. Două domenii prioritare vieții. Cât de prioritare sunt ele pentru cei care ne conduc? Faptele vorbesc de la sine. De vorbe suntem sătui!

O ediție specială ,,Ochii pe mine!” pe care nu vrei să o ratezi, marți, 13 aprilie, la Aleph News!