Vlad Craioveanu i-a avut ca invitați la show-ul „Ochii pe mine!” pe designerul Mihai Albu și unul dintre organizatorii Untold Edy Cherej.

Pandemia a pus pauză nunților de altădată și a evenimentelor de tot felul, tot pe pauză au fost puse și vâzările pantofilor de lux. Mihai Albu a povestit cum a ajuns să ia decizia de a face și pantofi comozi în pandemie, dar și dacă pantofii de ocazie speciali pe care îi creează își mai găsesc cumpărători.

Mihai Albu: „70% din ce lucram înainte era pentru eveniment, încălțăminte pentru eveniment, botezuri, mers la Operă, lucram încăltțăminte pe comandă și venea persoana respectivă și spunea ce vrea, unde voia sp poarte încălțămintea.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Mihai Albu: „Acest segment a căzut complet, la zero. În martie, m-am speriat ca toată lumea, am fost închis, a fost închisă firma, în șomaj tehnic, am trecut cu greu cele două luni de stare de urgență, totul a fost în ideea că voi recupera în lunile următoare, cu speranța că în vara lucrurile vor intra în normal, că vom prinde nunțile de toamnă, dacă trece toamna, nu sunt nunți, a căzut segmentul ăsta.”

În a doua parte a emisiuni, trecem de la creatorul de pantofi la creatorul de festivaluri. Edy Chereji, unul dintre organizatorii Festivalului Untold, a prezintat planurile pentru anul viitor. A povestit și cum este să anulezi un festival cu peste 350.000 de participanți. Tot Edy Chereji a vorbit și despre festivalurile online.

Edy Chereji: „Celor care au cumpărat bilete pentru 2020 le-am transmit din mai când am înțeles că nu putem sa facem fesftivalul, mai avem și la Constanța cel de-al doilea cel mai mare eveniment din România, am încercat din luna mai să îi linistim ca în situatia probabilă în care nu vom ține evenimentele, să aibă liniște că vor avea ocazia să își folosească abonamentele la următoarele eveniemnte. 95% dintre cei care aveau abomante la Untold și Neversea au fost de acord.”