La un an de pandemie, Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 16 martie.

Ne-a schimbat. Ne-a transformat. Am pierdut. Ne-a făcut să redescoperim lucrurile mărunte pe care, altădată, le consideram nesemnificative. Ne-am pus măștile, dar am stat mai mult cu noi înșine. A trecut un an, de când vidul din Covid ne-a resetat existența. Rămân, în continuare, multe semne de întrebare, dileme și controverse. Peste toate, o dulce umbră de speranța! Tu, noi, ce am câștigat oare dintr-un an pierdut?

Cu Stefan Dascălu, cercetător român la Oxford, am făcut radiografia unui an pandemic. Vorbim despre readaptare, reinventare si supraviețuire. A spus ce crede despre controversele iscate în legătură cu vaccinul AstraZeneca, dar și cât de eficientă este vaccinarea în fața noilor tulpini.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Și fiindcă pandemia este o continuă luptă, Andrei Stoica, luptător K1, a spus care sunt provocările și victoriile de care a avut parte într-un an în care reinventarea a fost cuvântul de ordine. Care au fost lecțiile pandemiei și provocările de tată a trei copii în perioada restricțiilor?

Astăzi nu este despre bilanțuri, nici despre măști sau distanțare. Dimpotrivă, este despre speranța normalității și motivație. O ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, marți, 16 martie. Gândește-te și tu ce ai câștigat dintr-un an pierdut!