„Ochii pe mine!”, 16 martie 2021. Invitaţi: Ștefan Dascălu și Andrei Stoica

La un an de pandemie, Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 16 martie.

Ne-a schimbat. Ne-a transformat. Am pierdut. Ne-a făcut să redescoperim lucrurile mărunte pe care, altădată, le consideram nesemnificative. Ne-am pus măștile, dar am stat mai mult cu noi înșine. A trecut un an, de când vidul din Covid ne-a resetat existența. Rămân, în continuare, multe semne de întrebare, dileme și controverse. Peste toate, o dulce umbră de speranța! Tu, noi, ce am câștigat oare dintr-un an pierdut?

Cu Stefan Dascălu, cercetător român la Oxford, am făcut radiografia unui an pandemic. Vorbim despre readaptare, reinventare si supraviețuire. A spus ce crede despre controversele iscate în legătură cu vaccinul AstraZeneca, dar și cât de eficientă este vaccinarea în fața noilor tulpini.

Și fiindcă pandemia este o continuă luptă, Andrei Stoica, luptător K1, a spus care sunt provocările și victoriile de care a avut parte într-un an în care reinventarea a fost cuvântul de ordine. Care au fost lecțiile pandemiei și provocările de tată a trei copii în perioada restricțiilor?

Astăzi nu este despre bilanțuri, nici despre măști sau distanțare. Dimpotrivă, este despre speranța normalității și motivație. O ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, marți, 16 martie. Gândește-te și tu ce ai câștigat dintr-un an pierdut!