Actrița Tania Popa – sărbătorita zilei – a vorbit la ,,Ochii pe mine! ” despre amintirile unei vieți dedicate actoriei, dar și despre cea mai mare dorință a ei: aceea de a putea juca, din nou, pe scenă în aplauzele spectatorilor.

Tania Popa, gânduri de ziua ei: „Fiind departe, în Spania, chiar mă bucur că sunt conectată cu țara mea. Da, o escapadă pandemică! Din decembrie suntem aici. Aici, în Spania, oamenii sunt tot timpul zâmbitor, tot timpul veseli și este cald. (…) Continui să cred că viața începe după 45 de ani. S-a întâmplat în ultimii ani să fiu plecată de ziua mea și este foarte bine.”

Și de la actorie trecem la o porție de sănătate și mișcare. Cori Grămescu, antrenor de lifestyle și nutriție, este invitatul perfect pentru a ne trezi puțin din sedentarismul în care am picat în perioada pandemiei. Ce înseamnă să ținem dieta corectă, dar și care este etalonul de frumusețe al zilelor noastre ?

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Cori Grămescu, despre alimentație: „Mie mi se pare că noi, în România, avem foarte multe ingrediente naturale, ne bucurăm de o selecție de alimente foarte bună, nu cred că are sens să ne uităm înspre niște produse foarte exotice, dacă avem o restricție financiară.”