Bogdan Nicolae, coordonatorul revistei Monitorul Apărării și Securității, a spus la ce întrebări vei găsi răspuns dacă citești analizezele făcute de editori revistei.

Cu ani buni de experientă în domeniile care i-au consacrat, editorii Monitorului Apărării și Securității au pus cap la cap informațiile pentru ca tu să primești puzzle-ul complet, din care îți vei da seama cum te influentează un eveniment care are loc la mii de kilometri depărtare.

Sergiu Medar a explicat ultimele mișcări geopolitice, dar și cum se transformă politica marilor puteri și cum relațiile internaționale îți pot influența și ție viața.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Sandu Valeriu Mateiu a vorbit despre ce se întâmplă în statele din fosta URSS și cum anumite decizii politice și militare ale Rusiei ajung să declanșeze acțiuni care pot avea repercusiuni și pentru noi, ca țară.

Claudiu Nebunu a vorbit despre cum niște conflicte îndepărtate, cum sunt cele din Orientul Mijlociu sau chiar Africa, pot să aibă ecou și asupra politicii României.

Securitatea informațiilor este un subiect din ce în ce mai fiebinte, mai ales că atacurile cibernetice s-au înmulțit în ultima vreme, iar ținta finală poți fi chiar tu.

Stelian Teodorescu a descifrat toate aceste informații și te ajută să înțelegi ce se întâmplă cu evoluția statelor din fosta Iugoslavie.