• Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”

Cu prof. dr. Dan Vodnar vorbim despre psihobiotice și despre cum și cât ne ajută ele în lupta împotriva Covid-19. În plus, invitatul lui Vlad Craioveanu îți devoalează câteva dintre secretele gastronomiei moleculare care – prin experimente utile şi interactive – transformă acel „de ce?” în „uite, aşa se explică!”.

Ești curios să afli de ce se răcește supa când suflăm în ea? Sau de ce este nevoie de făină cernută? Stai cu Ochii pe Craioveanu și pe invitatul său, Dan Vodnar și vei vedea ce înseamnă știință cu sare și piper!

Andreea Perju – cea de-a doua invitată a emisiunii ,,Ochii pe mine!” – este actriță, antreprenor, mamă, soție, dar și o persoană extrem de activă pe rețelele de socializare. Care rol o prinde cel mai bine și cum a trecut peste provocările de care s-a lovit de-a lungul timpului, atât în profesie, cât și în viața personală?

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Antonia Pup, fost președinte al Consiliului Elevilor, actualmente coordonator Advocacy la Societatea Academică din România îți vorbește despre ziua simulării bacalaureatului 2021, cu proba la limba și literatura română.