Vlad Craioveanu i-a avut invitați în emisiunea „Ochii pe mine!” pe Criprian Jurma – psihoterapeut, Adina Buzatu – stilist vestimentar, dar și pe Ștefan Ionescu – jurnalist Aleph News.

Ciprian Jurma, psihoterapeut: „Într-o măsură mai mică sau mai mare cei ma mulți dintre noi am pierdut ceva cu pandemia. Niște oportunități, niște proiecte. Și am resimțit pierderea.”

Stefan Ionescu, jurnalist Aleph News: „Omul care vine acolo schimbă lumea. Se intră la rupere în seara asta. Se trece la tacuri personale și să nu ne mire să se vorbească și despre România. Au scos la bătaie cam tot ce au curat- murdar, rău, bun. Cu Trump la Casa Albă nu te plictisești niciodată și ai mereu subiecte de discutat.”

Recomandări

COLDPLAY CÂNTĂ LA BUCUREȘTI
ZELENSKI PRIMEȘTE AJUTOR DIN GERMANIA
DISPUTA PATRIOT SE MUTĂ LA CSAT
HAMAS RĂSPUNDE CERERII DE PACE
CINE ȚI-A LUAT SECTORUL?
FRANCOISE HARDY A MURIT

Adina Buzatu, stilistă: „Știm noi că femeile nu se îmbracă penru bărbați, ci pentru alte femei. Până acuma, ne îmbrăcam ca să dăm bine, ca sa ne vadă ceilalți. Dacă am o zi de stat acasă singura, ma aranjez un pic doar ca să am eu o stare. Pentru ca modul in care ne imbracam ne influenteaza starea pshihica, pentru ca si atunci sistemul imunitar este ridicat.”