„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitate la Aleph News, Gabriela Atanasov, blogger și creatoarea brandului Sweet Paprika și Raluca Kișescu, Business Consultant & Trainer for Teens, dar și scriitoare.

Vlad Craioveanu te invită la o ediție cu totul și cu totul specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 24 februarie.

De Dragobete îți spun că mi-e drag de tine! Și cum într-o astfel de zi conștientizezi, mai mult ca oricând, că iubirea se simte, se arată și se rostește, invitatele lui Vlad Craioveanu vor da și mai mult sens poveștii de a fi cine vrei tu să fii și de a trăi pentru a inspira oamenii.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Cu Gabriela Atanasov, creatoarea brandului Sweet Paprika, am vorbit despre povestea de iubire – desprinsă parcă dintr-un roman de dragoste – dintre ea și soțul său Patrick, dar și despre inspirație, modă, muzică, într-o lume în care poveștile prind viață atunci când ai curajul să le spui cu și din suflet.

Raluca Kișescu a vorbit despre curajul de a fi creativ, de a inspira oamenii sau, așa cum îi place ei să spună ,,de a fi generaliști într-o lume de specialiști.”

Invitata lui Vlad Craioveanu adoră să exploreze mai multe domenii, tocmai de aceea ține cursuri de business, oferă consultanță pe zona de marketing și… este scriitoare.

De fapt, așa cum scrie și-n cărțile sale, Raluca este unicornul care își dorește să unească lumi, oameni, dorințe și sentimente!

Avem povești, avem iubire și te invit să-ți fie drag să stai cu ochii pe invitatele lui Vlad Craioveanu! O ediție de drag și de dragoste pe care nu vrei să o ratezi miercuri, 24  februarie, Aleph News.