Dana Războiu ți-a vorbit – amintind propria sa experiență – despre ce înseamnă violența sub toate formele ei și cum reușim să o combatem, în primul rând, prin educație. Cum îndepărtăm sentimentul de frică în care victimele ajung să fie captive, dar și cum îi ferim pe copiii noștri să fie martorii unor scene de violență care îi vor marca pentru întotdeauna?

La rândul său, Iulian Văcărean este unul dintre oamenii care luptă împotriva violenței, încercând, pe cât posibil, să schimbe mentalități. Invitatul lui Vlad Craioveanu susține că în România, o femeie din patru primește bătaie în loc de flori. Tocmai de aceea, a gândit campania ,,Violența Domestică” într-o formă ușor atipică, dar cu un mesaj de conștientizare puternic: buchete cu bâte de baseball în loc de flori.

Cu toate acestea, de ce nu au femeile curajul să mărturisescă și să denunțe abuzurile? Cine le apără și cât de mult le protejează ordinul de protecție provizoriu, eliberat de politiști? Comisar-șef Angela Chirvăsuță îți explică cum stau lucrurile pentru victimele violenței și care sunt portițele de salvare. Haideți să schimbăm împreună lucrurile pentru ca fiecare femeie să primească flori și nu palme!

Recomandări

CINE IA LOCUL LUI DRULĂ?
ZELENSKI CERE RACHETE CU RAZĂ LUNGĂ
MOLDOVA ȘI UCRAINA PORNESC SPRE UE
FOREVER YOUNG
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI ASSANGE?
ÎNCEP FILMĂRILE LA FREAKY FRIDAY