„Ochii pe mine!” Cu Vlad Craioveanu – invitați la Aleph News au fost Ștefan Dascălu, cercetător la Universitatea Oxford și ilustratorul Vlad Dumitrescu.

Doctorandul Ștefan Dascălu este membru în echipa care cercetează problemele epidemiologice și de sanatate publică ale pandemiei de coronavirus de la Universitatea Oxford. Ștefan Dascălu îți spune cum evoluează cercetările pentru vaccinul împotriva COVID-19, dar și cum ar trebui să gestioneze România momentul apariției vaccinului.

Cercetatorul îți vorbeste și despre cum a evoluat pandemia în Marea Britanie și ce se întâmplă acum acolo, dar și cum se văd din străinătate măsurile luate de autoritățile de la noi. De la pasiune pentru cercetare în imunologie trecem la pasiunea pentru ilustrație. Vlad Dumitrescu a renunțat la baschetul profesionist și de câtiva ani face ilustratie.

Traiește pentru ilustrație și din ilustratie, pentru că a ajuns să facă bani din pasiunea sa prin intermediul rețelelor de socializare. Acum are o listă întreagă de clienți și fani și este propriul său șef.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN